2013 - Nytt år, nye muligheter!

Da er det et nytt år! -Endelig! 2013! Et nytt år med nye muligheter! :)

Jeg har egentlig ikke hatt tid til å skrive nyttårsforsetter, men det er et par ting jeg har tenkt til å gjøre bedre\ bli flinkere til dette året!

Jeg skal:

-Bli flinkere til å blogge. Jeg har hatt flere perioder hvor jeg ikke har fått blogga noe så jeg skal prøve å blogge så ofte som mulig. Av og til går tida med til mange andre ting og da blir det ikke så mye blogging. Og noen ganger har jeg rett og slett ikke hatt noe å blogge om, og da har det blitt lite blogging. Så det skal jeg prøve å bli flinkere til! :-)

-Spise sunnere. Jeg spiser til tider ganske mye godteri og andre søtsaker. Så i år vil jeg prøve å spise mindre sukker og mere sunn mat. Jeg vet egentlig ikke om det kommer til å gå så bra for av og til er jeg veeeldig godtesyk! :D

-Få bedre karakterer. Jeg har vel ikke forferdelig dårlige karakterer, men det er flere fag jeg tror jeg kan få bedre karakterer i hvis jeg bare vil, og det skal jeg prøve å få i 2013!

-Bli flinkere til å spille akkorder + annet på piano. Jeg er ikke så flink til å spille akkorder, så jeg vil bli flinkere til det. Jeg har også lyst til å bli flinkere sånn generelt å spille piano.

-Lære meg å spille gitar. Jeg kan spille bittelitt gitar, så jeg har lyst til å lære meg ordentlig å spille gitar i år.

 

Det er alle jeg har fram til nå!                               ~Har du noen nyttårsforsetter?~ 


  0 kommentarer


Legg igjen èn kommentar:

Navn:
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits